Colofon

Op deze site bieden we informatie aan over wat IDEE kan betekenen op het vlak van groepstraining, eventueel in combinatie met begeleiding 1 op 1.

De site is sinds mei 2010 in de lucht maar door grote drukte eigenlijk nooit goed opgezet. Deze versie, de derde, nu eindelijk goed opgezet, dateert uit begin 2017.

Teksten en copyright

Alle teksten zijn, tenzij anders staat aangegeven, van de hand van Peter Spelbos. De rechten betreffende webpagina's, teksten en layout berusten, tenzij anders staat aangegeven, bij Bureau IDEE en Peter Spelbos.

Overname van (delen van) teksten is toegestaan mits de bron duidelijk wordt vermeld.

Illustraties

De illustraties zijn voornamelijk afbeeldingen van werken van kunstenaars uit het begin van de 20e eeuw. Dit is een eerbetoon aan deze kunstenaars. De vertegenwoordigde scholen zijn onder meer het (abstract) expressionisme, kubisme, fauvisme, surrealisme en post-impressionisme.

Privacy verklaring

Persoonlijke informatie die wij binnenkrijgen via telefoon, e-mail of deze site wordt niet doorgegeven aan derden. Niet de overheid, noch de verzekeraars of anderen.

Wel gebruiken we de e-mailadressen om informatie over ons programma rond te sturen. Indien iemand dit niet wil, kan hij dit melden; zijn gegevens worden dan gewist.

Technische gegevens

De site, oorspronkelijk is in 2010 gemaakt voor een resolutie van 1024 bij 768 en hoger.

In 2017 kreeg de site haar derde make-over. Ze is gemoderniseerd en toegankelijk en adaptief gemaakt voor tablets, mobiele telefoons en grote schermen. De site draait onder HTML5.

Ik maak ruim gebruik van CSS3 in combinatie met JavaScript. Ook gebruik ik een zelfgemaakt content management systeem (CMS) dat onder javascript draait en waarmee ik een vijftal sites manage. De site draait sinds een aantal jaren op een Linuxplatform (php) in een SSD-omgeving bij Antagonist (aanbevolen). Ik maak gebruik van Statcounter (aanbevolen) en Google-analytics.

Editors die ik gebruik zijn Coffeecup en Kladblok. Het grafische programma is de GIMP onder Linux en Windows7. Ik test met Mozilla onder Linux en met Explorer, Chrome en Mozilla onder Windows.

Andere IDEE websites

In de loop der jaren zijn er diverse sites bijgekomen (en weer verdwenen). Twee ervan beveel ik je van harte aan: een algemene site - www.idee-pmc.nl en een site over hoogbegaafdheid - www.hoogbegaafd-idee.nl.

Suggesties

Suggesties en op- en aanmerkingen zijn natuurlijk altijd welkom.
Peter Spelbos