Contactinfo

T: 023 5252241
E:
I: www.idee-tt.nl
I: www.hoogbegaafd-idee.nl
I: www.trainingassertiviteit.nl
A: Kinderhuisvest 15, 2011NN Haarlem (consulten)
A: Spaarndamseweg 120G, 2021KA Haarlem (trainingen)

Aanmelden

Het meest simpele is dat je ons een mailtje stuurt waarin je aangeeft dat je bij ons die en die training wilt volgen. Wij nemen dan contact met je op. Gebruik eventueel het formulier aan de rechterkant.

Weet dat je voordat je aan een training kunt deelnemen, eerst een intakegesprek met een van ons hebt. In dat gesprek, ongeveer 45 minuten, kijken we samen met jou of wat je zoekt aansluit bij wat wij te bieden hebben.

Een intakegesprek is meestal niet nodig als je cliƫnt bij ons bent of bent geweest. Als je ver weg woont, kan een intakegesprek eventueel ook via Skype plaatsvinden.

Je moet minimaal 18 jaar zijn om aan onze trainingen te kunnen deelnemen.

Praktijk

We voeren we onze gesprekken een op een op de Kinderhuisvest 15 in Haarlem. Dat is hartje centrum, in de Oude Stad zoals dit stadsdeel heet.

Het station ligt op zeven minuten lopen. Je kunt niet voor de deur parkeren maar wel - betaald - in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld om de hoek aan de Nieuwe Gracht of in de Raaks Parkeergarage (2 minuten lopen).

Trainingsruimte

Onze trainingsruimte is in de Spaarneboog Kantoren op de kruising van de Spaarndamseweg met de Werfstraat. Dat is in Haarlem-Noord. Rechts van ons zit de Klimhal met daarachter de Vomar. Er is volop gratis parkeerruimte.

De Spaarndamseweg loopt vanaf de Kloppersingel langs het Noorder Buiten Spaarne richting Velsen. Station Haarlem ligt op 10 minuten lopen.